Dit is wat mensen beloven aan de Waddeneilanden

“Ik beloof snel weer op vakantie te gaan naar de Waddeneilanden.”

Tjitske Reidinga

IK BELOOF

Prijswinnaar belofte augustus - Weekend Ameland

Ik beloof te lachen, te huilen van geluk, mijn innerlijke kind los te laten, herinneringen te maken, te huppelen over het strand, te dansen als het regent, te ont-moeten, te stralen, te zijn... te genieten van iedere minuut en ik beloof om dat alles voor altijd bij te dragen in mijn hart.
❤︎
Want dát hart zit vol van Ameland

Maartje Hendrikx​

Ik beloof

Ik beloof dat ik weer terugkom, jij mooie WAD. Om van je te genieten, je te koesteren, te omarmen. Je te laten zijn wie je bent, in al je pracht.

Marije Beekman​

Ik beloof dat ik kom wad lopen

Chantal

Ik beloof

Prijswinnaar belofte Facebookactie - Boek 'Expeditie Achtertuin'

Ik beloof de Wadden dat ik ongeacht welk jaargetijde blijf genieten van de prachtige uitgestrekte zandstranden, de zee, de authenticiteit, de rust, de natuur en alle herinneringen blijf koesteren die er tot nu toe in mijn leven gemaakt zijn op met name het eiland Vlieland!​

Janine Boersma​

 

Ik beloof

Prijswinnaar belofte september - pakket Terschellinger producten

....dat ik nog heeeeel veeeeel jaren met mijn 3 lieve vriendinnen naar Terschelling ga. Al 14 bezoekjes achter de rug en nog heel veel te gaan. Door dik en dun. Altijd. Een vriendschap die we alle 4 enorm koesteren! Het eiland helpt ons ieder jaar weer om even te ‘landen’ en te genieten van al het moois waar we voor op deze wereld zijn!

Linda

Dat we altijd zullen blijven zwerven over 'ons' prachtige Terschelling!

Prijswinnaar belofte oktober - boek Slow28 en een art-print Lichtsignalen

Nelleke

Ik beloof

Terug te komen naar het Wad

Anneloes

Ik beloof

Prijswinnaar belofte november - Bosatlas van de Wadden

Ik zal altijd plastic blijven opruimen als ik op mijn geliefde Texel ben of welk strand dan ook. Alle beetjes zullen helpen, om onze natuur te beschermen tegen de vervuiling die blijft aanspoelen.

Nency

Ik beloof

Plechtig om nog een keer terug te komen na mijn eerste kennismaking met een waddeneiland vorige week. 52 jaar en was er nog nooit geweest. 10 min op het eiland en meteen verliefd op de rust en de schoonheid. Veel vogels gezien waar ik het bestaan niet van afwist. Vele km gefietst. Kortom Genieten met een hoofdletter.

Ria

Ik beloof van iedere duin af te rollen

Enno Lieder

Laat je belofte hier achter!

Ontdek de Wadden