Groene Bucketlist Terschelling

Dag 1

1) De reis begint al op zee

Zoals ze zeggen. Een goed begin is het halve werk! En dat is zeker helemaal waar. Want er is geen beter begin van de vakantie te bedenken dan een heerlijke rustige boottocht met een geweldig uitzicht over de zee. Wind door je haren, in de verte zie je de pittoreske haven van Terschelling al liggen en zodra je de haven bereikt weet je het! Je hoeft even helemaal niets. Alleen ultiem genieten staat op de planning.

Meer info over de overtocht

2) Foodbar Pura Vida

Begin je dag goed met een heerlijk voedzaam ontbijt zoals een gezonde smoothie of trakteer jezelf op één van de zelf gemaakte taartjes van Helga. Ook lunchen en dineren is hier mogelijk. 

Duurzaam | Lokaal | Vegetarisch | Vegan

Bekijk hier snel meer >>

4) Strandwandeling? Of huur je liever een Fat Bike?

Eindig de dag met een strandwandeling en laat je verwennen bij West aan Zee! Je vindt deze gezellige plek bij Paal 8. Fiets je liever? Huur dan een Fat Bike! 

Verse sappen | Biologische wijnen | Huisgemaakt gebak & Chocolaterie 

Kijk voor nog meer activiteiten >>

Dag 2

5) Bessenschuur

Een bijzondere schuur waar cultuur, natuur en folklore samen komen! Laat je verrassen door een unieke tentoonstelling over de honderd jarige historie van de eilander cranberry in woord en beeld. En geniet tussen door van de lekkerste cranberry thee en cranberry gebakjes.

Lokaal | Kunstwerken | Tentoonstellingen | Terschellinger Film

Ja, ik zet hem op mijn groene Bucketlist

Klaas Suisman vertelt...

BIJENSAFARI IN DE POLDER VAN MIDSLAND TERSCHELLING

Spanning en avontuur verwacht je niet direct in de polder. Toch komen jaarlijks honderden bezoekers naar de bijenstal aan de Hornsjildeweg ten zuiden van Midsland. Lees hier waarom! Als je durft tenminste! 

Natuurlijk durf ik >>

6) Eco Safari

Sluit je laatste dag af met een onvergetelijke excursie. Met stille wagens kom jij nu op plekken die je anders niet had gezien! Stap dus snel in! 

 

Boek nu de Eco Safari >>