Discover the Dark Terschelling

Dark Sky met stoere 4x4

Dark Sky met stoere 4x4

Ga met een stoere Landrover 4x4 over de Boschplaat, het offiële Dark Sky Park. Bewonder de prachtige sterrenhemel, de maan en het landschap onder leiding van een sterrenkundige. 

Ochtendwandeling Moan

Ochtendwandeling Moan

Voel het eiland ontwaken terwijl je een wandeling over het eiland maakt, luister naar de eilanderverhalen, zie de zonsopkomst, en proef de smaak van Terschelling tijdens het ontbijt. 

Schemerwandeling Joon

Schemerwandeling Joon

Terschelling Drenkelingenhuisje - Hans Jellema

© Hans Jellema

Beleef Terschelling op een unieke manier tijdens deze schemerwandeling. Zie de avond vallen en de sterren verschijnen, luister naar de verhalen van het eilandmeisje over het eiland en de duinen. 

Avondrit met de strandbus

Avondrit met de strandbus

Bewonder op het strand hoe de zon ondergaat en zie hoe de maan en sterren verschijnen. Geniet van de tocht naar het drenkelingenhuisje waar een Terschellingse lekkernij staat te wachten. 

Culinaire Schemerwandeling

Culinaire Schemerwandeling

Laat al je zintuigen geprikkeld worden tijdens dit arrangement. Proef de culinaire smaak van Terschelling en ervaar het ontstaan van de duisternis tijdens een schemerwandeling. 

Wandeling door het Dark Sky Park

Wandeling door het Dark Sky Park

Luister naar de geluiden van de natuur en de verhalen over dit bijzondere gebied tijdens deze excursie. Zie de sterren en de maan het eiland verlichten in het Dark Sky Park. 

Discover the Dark op de andere eilanden - Zie hoe mooi de eilander nachten zijn

Ameland

Vlieland

Texel

Schiermonnikoog